UAMT Oradea va lua un credit de 18 mil. lei, dar încă nu ştie de la cine

Producătorul de componente auto UAMT Oradea (UAM) a decis să contracteze un credit de investiţii de 4 milioane de euro (18 mil. lei), însă compania cu 33,6 mil. lei capitalizare este indecisă în privinţa creditorului.

În raportul convocatorului pe bursă se arată că acţionarii au aprobat pe 12 decembrie contractarea creditului de la „diferite identităţi finanţatoare” prin garantarea acestuia cu utilajele achiziţionate şi ipotecă asupra unor clădiri şi terenuri din Oradea, judeţul Bihor.

De asemenea, acţionarii au mai decis şi vânzarea unor apartamente dintr-un cămin de nefamilişti din Oradea, iar Consiliul de Administraţie va decide procedura şi preţul de vânzare. La cea mai recentă şedinţă de tranzacţionare, din 6 decembrie, preţul pentru o acţiune era de 0,85 lei, în urcare cu 0,2% faţă de şedinţa precedentă. De la începutul anului, preţul unei acţiuni a crescut cu 20%, fiind derulate 250 de tranzacţii de 109.000 lei.

Sursa zf.ro

Ultimele stiri

Edit

Amount of short articles:

Amount of articles links:

You can order sections with dragging on list bellow:

  • Ultimele stiri
Salvează
Anulează
Reset

Economie

Practic Bucureşti vrea un profit de 20 mil. lei în

Practic Bucureşti vrea un profit de 20 mil. lei în 2017Practic Bucureşti (PRBU), companie care are drept obiect de activitate închirierea şi subînchirierea spaţiilor imobiliare, şi-a bugetat pentru 2017 o

Luni, 19 Decembrie 2016 Comentarii

NewsletterPrimeşte HTML?

Site-ul apare in Directorul Kappa