Ultimele stiri - Bursa

Acţiunile Bucur Obor Bucureşti cresc cu 8% după profitul mai mare cu 62% la nouă luni

Acţiunile complexului comercial Bucur Obor Bucureşti (BUCU) au cres­cut în prima parte a şedinţei de ieri cu 8%, până la 6,4 lei, după ce com­pania a anunţat profit mai mare cu 62% la nouă luni.Bucur Obor, cu 80 mil. lei ca­pi­ta­li­zare, a avut în perioa­da ia­nuarie-sep­tem­brie 2016 un pro­fit net de 11,8 mil. lei, faţă de 7,3 mil. lei în pri­mele nouă luni din 2015.

Cifra de afaceri a...

Citeşte mai mult...

Ultimele stiri - Economie

SIF Moldova a investit 65 milioane lei în realizarea Veranda Mall Bucureşti. Deschiderea are loc astăzi

SIF2 Moldova, emitent cu 786 mil. lei capitalizare, a investit 65 milioane de lei în realizarea complexului comercial  Veranda Mall Bucureşti, a cărui deschidere are loc astăzi. 

Mallul este situat în zona Obor, una dintre cele mai importante zone comerciale stradale ale  Bucureştiului, având o suprafaţă închiriabilă de circa 30.000 metri pătraţi.

Citeşte mai mult...

Ultimele stiri - Finante-Banci

Profitul Deutsche Bank a crescut în mod neaşteptat în trimestrul al treilea, depăşind estimările analiştilor. Şeful băncii: „Am continuat să facem progrese pentru restructurarea băncii”

Deutsche Bank a revenit în mod neaşteptat pe profit în al treilea trimestru, depăşind estimările analiştilor, în condiţiile în care John Cryan, şeful băncii, a continuat să reducă costurile, iar banca a raporat o creştere a veniturilor, scrie Bloomberg. 
Profitul a crescut la 256 milioane de euro, comparativ cu o pierdere de 6,01...

Citeşte mai mult...

Ultimele stiri - Economie

Deloitte: Profitabilitatea sistemului bancar (ROE) ar scădea de la 12% anul trecut la 7% în 2016 ca urmare a conversiei creditelor în franci

Rentabilitatea capitalurilor (ROE), unul dintre cei mai importanţi indicatori de eficienţă din sectorul bancar, ar putea scădea de la aproape 12% la finalul anului trecut până la 7% în acest an, în condiţiile în care legea de conversie a creditelor în franci elveţieni va fi promulgată, sunt de părere specialiştii companiei de consultanţă Deloitte. 

Citeşte mai mult...

Ultimele stiri - Finante-Banci

Ministerul de Finanţe a publicat primele maxime de la RCA. Cea mai mare primă pentru persoanele fizice este pentru tinerii sub 25 de ani care conduc maşini cu peste 2.500 de cmc, de 3087 lei pe an. Cea mai mică primă este de 541 de lei pe an pentru persoanele de peste 60 de ani care conduc maşini sub 1.400 cmc

Ministerul Finanţelor a pus în dezbatere publică proiectul Hotărârii de Guvern privind stabilirea nivelului maxim al primelor de asigurare în cazul RCA, tarifele fiind stabilite de către ASF în urma consultărilor cu asociaţiile transportatorilor şi cu societăţile de...

Citeşte mai mult...

Ultimele stiri - Finante-Banci

Isărescu le recomandă bancherilor să se apropie de clienţi şi să evite aroganţa şi tupeismul. "Poţi părea arogant când eşti profesionist şi foloseşti un limbaj tehnic. Însă, chiar şi aşa, tu ca bancher trebuie să arăţi benevolenţă. Tupeismul este exclus”

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, recomandă bancherilor să renunţe la aroganţă şi să fie mai „benevolenţi” cu clienţii, susţinând că tupeismul trebuie să fie exclus.

„Oamenii vin la dumneavoastră să-şi...

Citeşte mai mult...

Ultimele stiri - Economie

Gigantul minier Glencore încheie un acord de referinţă pentru preţul cărbunelui industrial: plus 50% faţă de anul trecut

Gigantul minier Glencore a ob­ţinut un preţ de aproape 100 de do­lari pe tonă pentru cărbune in­dustrial de înaltă calitate în negocierile purtate cu un important cumpărător japonez, evi­denţiind astfel schim­barea drama­tică a direcţiei uneia dintre cele mai neagreate materii prime din sectorul minier, scrie Financial Times.

Acordul dintre compania cu sediul...

Citeşte mai mult...

Ultimele stiri - Bursa

De ce Nuclearelectrica, cu 1,5 mld. lei capitalizare, este printre cel mai puţin tranzacţionate blue-chips-uri?

Nuclearelectrica (SNN), companie care este responsabilă de producţia a 20% din cantitatea de energie electrică din România, este al doilea cel mai puţin tranzacţionat emitent dintre cei zece componenţi ai indicelui BET, după ce de la începutul acestui an s-au derulat tranzcţii în valoare de 22,2 milioane lei cu titluri SNN.Analiştii explică faptul că prezenţa mică pe radarele investitorilor poate fi determinată şi de free-floatul scăzut, dar şi de faptul că

Citeşte mai mult...

Ultimele stiri - Bursa

Unul dintre cei mai mari administratori de fonduri de investiţii din Polonia începe să investească în România

Pioneer Pekao, primul şi cel mai mare fond de investiţii polonez, a început să investească în instrumente financiare româneşti, potrivit Bursei de Valori Bucureşti. Noile fonduri de investiţii ale Pioneer Pekao TFI au optat pentru înregistrarea fiscală directă în România.

"Suntem mândri şi multumiţi că unul dintre cei mai mari investitori instituţionali din Polonia...

Citeşte mai mult...

Ultimele stiri - Bursa

Bursa pierde o companie cu 13 mil. lei capitalizare: Euxin Constanţa se retrage de la tranzacţionare

Euxin Constanţa (EUXI), cu 13 mil. lei capitalizare, se va retrage de la tranzacţionare de pe sistemul alternativ de tranzacţionare AeRO de la 31 octombrie, potrivit BVB.

Decizie vine în contextul în care acţionarul majoritar Duşu Nicolae, unul dintre cei mai bogaţi oameni de pe litoral, şi-a exprimat intenţia privind iniţierea procedurii de retragere a acţionarilor companiei.

Citeşte mai mult...

Ultimele stiri

Edit

Amount of short articles:

Amount of articles links:

You can order sections with dragging on list bellow:

  • Ultimele stiri
Salvează
Anulează
Reset

Economie

Practic Bucureşti vrea un profit de 20 mil. lei în

Practic Bucureşti vrea un profit de 20 mil. lei în 2017Practic Bucureşti (PRBU), companie care are drept obiect de activitate închirierea şi subînchirierea spaţiilor imobiliare, şi-a bugetat pentru 2017 o

Luni, 19 Decembrie 2016 Comentarii

NewsletterPrimeşte HTML?

Site-ul apare in Directorul Kappa