Conpet Ploieşti va apela la serviciile BDO Audit pentru trei ani

Transportatorul de ţiţei Conpet Ploieşti (COTE), controlat în proporţie de 58,7% de statul român, a încheiat pe o perioadă de trei ani un contract cu firma de consultanţă şi audit BDO Audit Bucureşti, pentru rezultatele financire pe 2016, 2017 şi 2018.

De asemenea, acţionarii Conpet au decis să folosească pentru birouri un spaţiu de 1.100 de metri pătraţi în oraşul Ploieşti, după executarea lucrărilor de reparaţii pentru aducerea clădirilor în stare funcţională. Conpet Ploieşti este listată pe segmentul principal al BVB şi are 684 milioane de lei capitalizare, iar în luna martie ar putea intra în compoziţia indiceului BET, deci în prima ligă bursieră.
La cea mai recentă şedinţă cu acţiuni, de pe 29 noiembrie, preţul afişat era de 79 lei, asemănător cu cel din şedinţa precedentă. De la începutul anului, preţul unei acţiuni COTE a crescut cu 2,6%, fiind efectuate un număr de 7.900 de tranzacţii în valoare de 51,8 mil. lei. În ultimele 12 luni, o acţiune COTE a urcat cu 4%, fiind derulate 8.000 de tranzacţii de 55 mil. lei. Potrivit unei analize a Intercapital, Conpet ar putea plăti dividende cu randament de 10% pentru profitul pe 2016.

Sursa zf.ro

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Ultimele stiri

Edit

Amount of short articles:

Amount of articles links:

You can order sections with dragging on list bellow:

  • Ultimele stiri
Salvează
Anulează
Reset

Economie

Practic Bucureşti vrea un profit de 20 mil. lei în

Practic Bucureşti vrea un profit de 20 mil. lei în 2017Practic Bucureşti (PRBU), companie care are drept obiect de activitate închirierea şi subînchirierea spaţiilor imobiliare, şi-a bugetat pentru 2017 o

Luni, 19 Decembrie 2016 Comentarii

NewsletterPrimeşte HTML?

Site-ul apare in Directorul Kappa